Stave Moneyline so mi povedale ~ Zamisli o tem, kako razumeti možnost stav Moneyline


Dobili bi 13 $ v primerjavi z vsemi 5 $, ki ste jih stavili na Brooklyn kot sveže zmagovalce. Medtem boste prejeli 9 $ za zmago za vsak $ dos, ki ga tvegate, da bi osvojili Golden County, da bi zmagali, in Milwaukee, bi dobili 7 $ dobitka na $ korak 1 izbire. Znotraj tega dvoboja je med njimi več možnosti, kar kaže na večjo verjetnost, da bodo novi Chiefsi dobičkonosni v spletni igri. Moneyline priložnosti (aka “Western odds” ali “You.S. odds”) so običajne v Združenih državah. Možnosti, da imate preference, dejansko natančno sledi znak brez (-) in lahko pomenite obseg, ki bi ga morali staviti, da lahko zaslužite 100 $. Nasprotno pa kvotam za slabše sledi pozitiven (+) signal in predlaga količino dobitkov za vsakih 100 $, ki jih tvegate.

  • Knjiga se lahko sklicuje tudi na samo enega posameznika, sicer na lokacijo ali podjetje, ki ponuja igre na srečo na športnih dogodkih.
  • Western Ham poskuša učinkovito izvesti skupno igro, ki ima dvonamensko prednost.
  • Pomaga vam tudi pri premišljeni odločitvi, ali bo stava verjetno vredna vaše priložnosti ali ne.
  • To bo sledilo okrajšavi, ki prikazuje stanje najnovejše pesmi.
  • Platforme s tremi možnostmi v svetu športnih stav so pravzaprav kvote Western Fractional and Decimal.

Zadnji števec v oklepaju je plačilo za zmago džokeja. Blizu tega boste v novi zbirki oklepajev našli nove džokejske dirke, cilje prvega niza in izplačilo dobitkov v preteklem letu. To je resnično pomembna oprema, saj se določeni konji najbolje obnesejo na določeni vrsti dirk. Pod oznako melodije so do približno tri obrisi vrednosti opisa.

Ocene bet at home | Oglejte si spletno stran za stave, ki ima različne Over

Na primer, v primeru, da se konj uvrsti na 5/korak 1, bo najnovejši stavitelec dobil 5 $ na 1. korak, danih na popolnoma ocene bet at home novega konja. Izdelovalec kvot lahko razmisli o prejšnjih dejavnostih in ugotovi, na katere ponije večina ljubiteljev dirk pogosto stavi več, sicer najmanj denarja. Vedno, konji, ki imajo trenutne hitre indekse in lahko enotno v valuti pride do konca, bodo dobili veliko obresti za stave. Lokalni poniji so običajno boljši kot preprosto poniji, ki pridejo stran od skoraj vsake druge glasbe.

Preučevanje zasebnih nasvetov za ponije

ocene bet at home

Namesto tega bi lahko pustil za mnoge, ki so mislili, da je eden od različnih vidikov, ki lahko povečajo učinkovitost iger. Običajno je najbolj priljubljena marža dobitkov pri igrah ameriškega nogometa tretja stopnja. To je dobra zamisel, saj je toliko videoiger o športnih dogodkih dejansko odvisnih od odličnega kariernega cilja, ki je vprašanje 3. koraka.

Igralna priložnost vam omogoča, da izračunate, koliko denarja boste osvojili, če boste stavili. Uporabimo popolnoma isti nasvet kot tik prej, z enakim nadomestkom za število znakov, tj. starost. 4/1 dobi A/B. Povedano drugače, za vsako vrednost B, ki jo stavite, boste zaslužili A in vrnitev vašega vložka. Pod pogojem, da je manjšina, lahko zdaj povemo, kako skoraj zagotovo se bo zgodilo tisto, na kar bomo prav tako verjetno stavili. Zdaj pa ugotovimo, koliko denarja bomo verjetno pridobili z zabavo z igrami na srečo. Ne glede na to, ali že dolgo stavite na svoj nogomet ali pa ste preprosto registrirali, kateri svet pridobivanja ugodnosti, se morate vedno držati statistike.

Zamisli o tem, kako oceniti možnost in izplačila na ruleti

To je lahko predvsem zato, ker so igralne kvote na voljo v različnih drugih vrstah, kvantitativne in vaše frakcijske kvote.Popolnoma nove številke poleg skupin, vključno s +150 in -170 v zgornjem primeru, prikazujejo dobitke na liniji dolarjev, zato bodo tudi priložene izračunani možnosti. Najnovejša slaba številka natančno razkrije, koliko je treba tvegati, da dobimo sto dolarjev provizije. Torej, če vaša valutna linija za vaše ljudi, ki ste jih izbrali, poskusi -400, to pomeni, da če uspešno stavite 800 $, boste prejeli 100 $ za svoje plačilo.

ocene bet at home

Sledi tipičen primer samo enega konja iz velikih bojnih kart na ogromnih spletnih straneh, ki hitijo na spletu. Tik preden določim tipe know pony rushing funkcijo, je ključnega pomena, da natančno določite, kaj predlaga količina v obliki. Motivacija – Spletna igra “Maščevanje” vam lahko občasno da določenim ljudem mejo motivacije, kot lahko spodbude, kot so odločitve za končnico. Statistika – vsa rekreacija zagotavlja zapleteno analitiko, ki jo imajo igralci na srečo. Na primer DVOA v ligi NFL ali Bart Torvik ocenjuje, da imajo visokošolsko ali univerzitetno košarko. Energija – Zmanjšanje ljudi v težavah na denarno linijo lahko naredi veliko iz občutka in postane zmagovalno.

Polaganje denarja in načini financiranja

Obstaja veliko načinov za stave na šport ljudi, na primer UFC. Ampak ne, najbolj znana izbira je poskusiti dobro denarno stavo, pri kateri ugotovite, kateri borec je nagnjen k zaslužku. Kar zadeva stave NBA, se tukaj uporabljajo enake cene od iger na srečo NFL.

točno to, kar počnejo Chance And you may Spreads Of

Najnovejši trend svežega moštva, nedavni dvoboji s tekmecem in profesionalni način bodo imeli veliko večjo težo glede izbire dosežkov ali nezmožnosti moštva v komplementu. Seveda lahko pomembni naslovi in ​​morda zgodbe škodijo svežim dogovorom ali morda psihološki kozmetiki skupine, poleg tega pa je bistvenega pomena, da jih vseeno spremljate. Tudi če je oseba dejansko v formi in lahko igrate neprekinjeno, učitelji in menedžerji običajno spreminjajo udeležence glede na vnaprej izračunane datume delovne obremenitve, ki niso javno objavljeni. Včasih nekateri strokovnjaki preizkusijo priljubljeno obliko nasprotnikov, pri čemer upoštevajo določene izkušnje, ki vam omogočajo, da se zagotovo uskladite s taktično metodo popolnoma novih oblek.

ocene bet at home

Kot na primer, novi Chiefs trenutno znašajo +125 ($10 dobi ducat,50$), da vam pomaga osvojiti nov Super Pan. Cincinnati je +10.000 od ene točke v letu 2010, kar pomeni le odlično izbiro za 10 $, ki je naslednja možnost izplačila za 1.010 $, če vaši Bengalci ustvarijo vse dobitke. Zato bo odlična športna stavnica stavila na Ohio Area, da bi preprosto zmagala v igri, veliko bolj “drago”. Zelo razumna denarna cena bi lahko bila Chiefs -350/Bengals +275.